Výuka a provoz ZŠ v době uzavření školy

11 Bře

Úřední hodiny vedení školy – jen elektronicky a telefonem:

Dle USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 15. března 2020 č. 215 o přijetí krizového opatření – omezení pohybu osob žádáme všechny občany, aby se školou komunikovali pouze elektronicky přes zs.kanice@seznam.cz nebo telefonicky na 736 400 167.

Formulář Žádost o ošetřovné při péči o dítě. docx je možné stáhnout zde nebo v Edookitu, vyplnit část 2 a odeslat na zs.kanice@seznam.cz. Zašleme Vám ji zpět vyplněnou a s elektronickým podpisem.

Sledujte i nadále aktuální situaci v ČR. Základní škola bude reagovat na všechna zákonná opatření a dle nich přizpůsobovat provoz i výuku.

Výuka:

Po dobu uzavření školy budou žáci dostávat úkoly elektronicky prostřednictvím Edookitu. V Edookitu sledujte nové úkoly a nové zprávy. Prosíme rodiče o součinnost, obzvlášť menší děti budou potřebovat pomoc a kontrolu. V textu úkolů nebo zpráv budou uvedeny podrobnosti k plnění a způsob kontroly nebo odevzdání vyučujícím.

V provozu budou i nadále všechny třídní stránky nebo běžná e-mailová komunikace s vyučujícími a asistenty, kromě svých běžných adres všichni vyučující mají e-mail jmeno.prijmeni@zskanice.cz a je možné je kontaktovat Edookitem.

Pokud zdravotní stav žáka nebo jeho nejbližších rodinných příslušníků neumožní vypracovávání úkolů, dejte třídním učitelkám a vedení školy vědět.